När livet ler mot en

Jag kan inte fatta att jag är på ett sådant bra ställe i livet just nu. Tydligen syns det för jag fick nyss höra att jag skiner som en sol idag.

Så hur började allt detta?

I höstas kom jag in på min drömutbildning som jag, nu, gått i snart ett år. Jag trivs som fisken i vattnet. Utbildning som är spännande, rolig, givande, utmanande och utvecklar en som människa. Det var helt rätt beslut, och det är en skön känsla att känna. Extra plus för min klass som får 5 stjärnor, den är så fin och vi har så roligt tillsammans.

I samband med att jag började skolan så började jag även på ett extrajobb. På Kungliga Operan. Ett jobb som jag gillar mer än jag trodde att jag skulle göra. Det känns riktigt roligt att gå till jobbet (även på helgerna, när man varit ute kvällen innan och måste gå upp tidigt).
Man får möta så mycket nya och spännande människor. Samtidigt är jag starkt kopplad till min nya kärlek som jag hittat, opera. Det kommer att bli en livslång kärlek <3

Jag har sedan några månader tillbaka tagit upp sången igen. Så nu tar jag sånglektioner för en solist på Operan och är nybliven sopran. Det känns skönt att vara igång med något kreativt igen. Det är något som jag länge saknat men inte tagit tag i. Men nu jäklar!

Och slutligen, i veckan blev det klart att jag fått både kortpraktik och ett sommarjobb på TÅs redaktion. Halleluja! Sommaren är räddad.
Det känns både spännande och kittlar lite i magen när jag tänker på det. Framförallt känns det väldigt roligt att få komma ut på en riktigt redaktion och se hur det är.

Summa summarum, mycket har hänt sedan jag sa upp mig i slutet av sommaren. Men allt detta gör att jag känner mig lycklig.

Leave a Reply