Min mamma och morsdag

Idag är det morsdag och vi firar alla fantastiska mammor där ut.

Jag har turen att ha en fantastisk liten mamma. En mamma som alltid finns där om jag behöver råd, stöd, hjälp eller vad jag än kan behöva. Hon finns där i ur och skur. Hon är klok, ger goda råd, slåss för det som är rätt och har massa livserfarenhet. Hon (och pappa) är mina stora stöd i livet.

Vi har under åren varit med om mycket tillsammans. Både små saker och större saker som förändrar livet. Saker som får en att tänka. Det förändrar en och gör banden till varandra starkare.

Jag är tacksam för att hon lät mig vara den jag är, att jag fick fråga alla frågar, för att hon alltid gav mig svar och för att hon bidrog till den jag är idag.

Tack mamma! <3

Mamma_VersailleBilden togs när vi var i Versailles förra året och jag älskar bilden, som jag har döpt till Mamman i den stora trädgården.

Leave a Reply