Dirty Linen XXX Guilty pleasures for hopeless sinners

Ibland måste man ju bara älska sociala medier, visst finns det mycket negativt men också mycket positivt som följer med. En positiv fördel är att man ofta kan få information som man i vanliga fall skulle missa. På Instagram fladdrade det, för några dagar sedan, förbi ett inlägg från mitt nuvarande favoritmärke vad gäller sängkläder, Dirty Linen.

Dirty Linen har fantastiskt fina sängkläder i både bomull och linne. De senaste halvåret (sedan jag blev med dubbeltäcke) så har jag investerat i två stycken uppsättningar sängkläder från Dirty Linen i en helt fantastisk färg, Peacock. En mörkt grön-blå nyans, man skulle kunna likna den vid en mörk petrol eller en mörk teal.

När det kommer till sängkläder är jag en riktigt sucker och väldigt bestämd. Sängkläderna ska var sköna, lakanen ska manglas och duntäcken ska vara fluffiga. DÅ är det bra, riktigt bra!

Ramlade in på Dirty Linen av en ren slump när jag stod där med ett dubbeltäcke i februari (helt och hållet mammas fel… men som jag nu tackar så mycket för) men utan påslakan som passade till. Jag surfade i alla fall runt på internet och hittade ett påslakanset som kostade lite men färgen var ??
Lyckades hitta setet för halv priset på Ellos som jag snabbt som attan beställde. Det tog inte lång tid innan jag beställde ett set till. För vem kan bara ha ett påslakan?!
Och jag har nu älskat dessa sedan jag sov i dem första natten.

Så för några dagar när jag scrollade på Instagram, scrollade jag förbi en post från Dirty Linen där det stod att de skulle ha en Sample sale denna veckan. Tänkte att där borde man ju åka förbi och kolla om man kan göra några fynd. Sagt och gjort så tog jag mig dit efter jobbet igår… och vilka fynd jag gjorde.


Jag kom hem med ett påslakanset (påslakan och två örngott) i färgen Shady, vilket är en mörkgrå färg. I samma färg så köpte jag två örngott till mina stora kuddar som är 50X90. Sedan blev det även örngott för 50X90 i färgen Peacook. Totalt blev det ett påslakanset och sex stycken örngott, som jag betalade 1300 kr för (ordinarie pris hade varit mer än tredubbelt det priset). Så jag kom hem med riktiga fynd.

 

Leave a Reply