Underbart med repris

Nu går Historierätarna som repris på SVT, helt underbart!! Bästa serien som har producerats på mycket länge. Lotta Lundgren och Erik Haag är superba som programledare. I senaste avsnittet var det dags att undersöka det glada 20-talet, det är mitt favoritavsnittet av dem alla för Kerstin är med och pratar om radion.
 
 
 

Tillbaka

Idag var det första dagen tillbaka på jobbet efter min lägenhetsarrest. Väldigt skönt att vara tillbaka, men det man blir ju så trött de första dagarna. Turligt nog så var det full rush hela dagen så man hade inte tid att känna efter riktigt.
Tror att det går bättre i morgon:)

Helt otroligt

Är så oerhört imponerad av två herrar, med namnen Fredrik Lööf och Max Salminen.
Jäklar vad de har imponerat med denna oerhörda prestation, att ge Sverige ett olympiskt guld. Tror inte att det var många som trodde att det skulle kunna gå så här bra, men efter flera bra seglatser så fick de ett guld.
 
 
 
Tycker att det är mycket kul att Sverige, än så länge, bara tagit medaljer i grenar där det inte läggs så mycket fokus, eller inte får så mycket fokus. Lite outsider-sporter. Triathlon, Fälttävlan, Dubbel trapp och Segling. Inför detta OS har faktiskt SOK lagt ett stort stöd på seglingen och det ser ut som att det har betalat sig bra. Nu när vi har fler grenar i segling som ser ut att kunna bli framgångsrika i detta OS. Kan även bli betydande för ett fortsatt stöd för seglingen, vilket är mycket positivt.

Träning och filmkväll

Ikväll  var det träning som vanligt och allt gick bra även gymnasterna var trötta.

Efter träningen blev det filmkväll hemma hos Linnea. Vi såg på Transporter 3, en sevärd action rulle med Statham i huvudrollen. Känner mig ganska trött så det är dags att krypa ner i sängen, men jag är ledig imorgon och dte känns väldigt skönt.

Cloudy with a chance of meatballs

Idag var jag på matiné med sötungarna. De har nästan varit uppe en hel vecka och det har varit skitkul:) Vi har spelat så mycket kort så det står härliga till. Det har mest blivit plump, vilket vi alla gillar.

Som sagt idag så var på matiné och såg filmen, det regnar köttbullar. Absolut barnens val, men den var en helt okej animerad film. Handling utspelar sig på en ö i atlanten som har sardiner som sin största livsnäring. En uppfinnar ställer allt på sin kant när ett av hans experiment går överstyr. Barnen tyckte att den var mycket bra:)

Julafton

Julaftonen har i år spenderats på jobbet, i alla fall nästan helt. Från 07.00-20.30 med 1,5 timmars rast mellan passen, så det blev en mycket lååång dag.

När jag kom hem väntade julbord och utdelning av julklappar med mamma och pappa.
Fick 2 par av dessa underbara glas av föräldrarna, Kosta Boda Line Vin XL

The girl who played with fire

Igår var jag på en förhandsvisning av Flickan som lekte med elden. Länsförsäkringar hade en ordnat filmkväll för sina helkunder, så det blev jag och mamma som var och kollade på filmen.

Måste säga att jag tyckte att filmen var väldigt bra, trots vissa recentioner. Men man kan ju inte alltid lita på dem. Jag tycker oftast att filmerna är bättre än vad recensionerna säger.

Kul att få se lite mer av karaktärerna och hur de har utvecklats sedan vi såg dem sist och  får lite mer inblick i Lisbeth Salanders förflutna. Älskar verkligen filmer där man kan se och följa hur människorna förändras med tiden, en liten glimt av ett annat liv. Även då det bara är på film.

Filmens stora höjdpunkt var ändå Lisbeth Salander / Noomi Rapace, som spelar helt underbart och verkligen är Lisbeth ut i fingertopparna.
Så jäkla cool.