Brunch day equals sunday

Sunday är Brunch day, därför var jag och Linda och åt brunch på STHLM Brunch Club i söndags. Vilket var väldigt gott och mycket behövligt. Det var så himla länge sedan vi sågs så vi hade väldigt mycket att prata om.

Det känns som att STHLM Brunch Club kan bli en stor favorit, väldigt härligt ställe med en massa goda saker på menyn. Gillar att man beställer in det man vill ha. Idag blev det en Club Sandwich, en latte och en milkshake, mums vad gott! Nästa gång ska jag nog ta och test en Acai bowl, något som verkligen är i ropet just nu på social medier, den nya supermaten. Jag har ännu inte testat detta men något som jag verkligen är sugen på att göra. Annars kan jag verkligen rekommendera deras surdegsmacka med avokado (med bacon på om man känner för det).

Brunch-day-1 Brunch-day-2

Det enda negativa med Brunch Club skulle väl vara att det kan bli väldigt,väldigt lång väntetid om man kommer fel tidpunkt. Här pratar vi väntetid i klass med Flippin’ Burger. Men om det är lång tid tills man får bord kan man alltid ta en kaffe på Brunkebergs Bageri under tiden man väntar. Denna gången gick vi till Brunkeberg efter brunchen för att ta lite mer kaffe och fortsätta surra.

barnens tankar äro outgrundliga

Måste bara citera något som min brorson, som fyller 5 år på Måndag,  sa alldeles nyss.

Vi busade och skojade lite med varandra innan han skulle gå och lägga sig.

Så jag skämtade med han och sa:
– Du är säkert en sådan som pussar på alla tjejer på dagis.
Han svara snabbt:
– Nä det är jag inte alls.
Då fortsatte jag:
– Jo du sitter säkert och pussar på dem under bordet.
Då svarade han:
– Nä jag är en sådan som sitter och puttar ner alla kakor från bordet.

Vet inte var det kom ifrån men barnens tankar äro outgrundliga.

Så sjuk roligt

Idag på gympan så sa Filip en sjukt rolig sak. Vi satt och pratade om de skador som han haft och att han oftast har ont i någon kroppsdel och då säger han detta..

Jag är inte min kropp
Min kropp är någon annan…
Jag är en f j ä r i l
 
Efteråt så inser han vad han sagt och säger att han får skylla på att han inte är vid sina sinnens fulla bruk. Vi skrattde länge och väl och det skulle inte vara konstigt ifall han börjde att kallas för Butterfly.

Dagen

Idag blir det en sväng ner till Birsta Hov med truppen för att träna. Vilket är väldigt kul eftersom att de tycker att det är så kul och att de utvecklas så mycket och så snabbt, efter en gång där nere så syns det att de kommit en bra bit frammåt.

Senare idag ska jag och Kristina till Bittens för att lyssna på Min Bror! Min Bror! Lär väl bli lite mer folk som ska med men det blir deffenetivt vi två.

Nä nu måste jag äta innan jag ska iväg

Ha en bra dag