Silver shell

The magic silver shell belt.

I samband med Stockholms modevecka så anordnade Rodebjer ett event där de presenterade deras nya “concept campaign” I AM. Den hyllar kvinnor som gör skillnad. Första delen frontas av Danica Kragic, en av världens främst robotforskare. Hur coolt är inte det?! Go Girls!

Shell

Något som fick följa med hem är en riktig klassiker från Rodebjer, deras bälte Shell. Det är fantastiskt fint! Finns att klicka hem från deras hemsida här.

Field boots

 
 
Äntligen är de mina, som jag längtat!
 
 
Ett par Fields boots från Hope. Fantastiska kängor, så fina. 
Man känner sig nästan lite lyckligare av att gå runt i dem.
 
För flera år sedan köpte jag ett par Field boots, men på grund av felskuret skinn så gick de sönder. Det blev inga nya då de inte hade några hemma i min storlek. 
När jag väl skulle köpa ett par nya så blev det ändå inga då jag istället kom hem med ett par Charlie. 
 
För ganska länge sedan, när jag och Linda var på stan så var vi in på Hope. Det visade sig att de just då hade rea Field Bootsen. Vilket egentligen är väldigt konstigt då de har haft dessa stående i kollektionerna i flera år. 
De hade i alla fall min storlek och jag gick därifrån ett par skor rikare. Jag handlade av samma kille som när jag köpte mina Charlie och det var riktigt kul för han kommer ihåg den här gången .
 
Nu är i alla fall skorna sulade, klackade och använda.
 

Bra service

Igår när jag var på stan så gick jag in till Julia på Acne.

Jag upptäckte nämligen, för några dagar sedan, att min underbara top Bijou i linne hade gått sönder, det var ett hål där det egentligen inte borde var ett.

Så det blev en tur till Julia för att se vad de kunde göra. Det visade sig att det inte var någon mening att laga tröjan då tyget är tunt och en lagning inte skulle bli fin. Så jag kommer att få en helt ny tröja! Jippi! Den anländer med posten om cirka två dagar. 

Måste verkligen säga att det betalar sig att köpa lite dyrare saker, man får en helt annan sorts service och kvalitet på kläderna! Riktigt, riktigt bra service är obetalbart.

bild från polyvore.com

The Aged Leather Tote

Ibland kan man glömma bort att man har vissa saker, eller egentligen inte glömma bort att man har dem utan man glömmer bort att använda dem. Så är det med min första riktiga väska som jag köpte julen 2007. Den har stått undanställd sedan flytten och jag har helt enkelt inte kommit mig för att använda den, vilket är konstigt då jag verkligen älskar väskan. Den är lagom stor, i den finns det tre stora fack (vilket är super då det gör att allt innehåll inte ligger i en enda stor klump), den har både handtag och axelrem och den har en väldigt vacker färg. För några dagar sedan så bestämde jag mig för att ta ut den, damma av den (den var ju inte dammig, men ni förstår vad jag menar) och börja använda den. Nu passar den ju också ypperligt att ha till jobbet då paddan får plats i den. 
Nu gäller det bara att försöka komma ihåg att använda den.
 

Miu Miu Aged Leather Tote AW07

Feathers

Brukar svänga in på HM:et i stan då och då för att kolla in lite nyheter. Det HM som vi har är helt okej, inte jätte bra och ofta varierar det om man hittar något eller inte. Vissa gånger kan man hitta massor med saker och andra gånger nada. Senaste gången jag var in så hittade jag lite accesoarer till största delen med fjädrar, som nu är så modernt, men jag måste säga att det verkligen är snyggt. Jag diggar lite bohemstil sådär.

 
 
Halsbandet koster 69,50 och örhängena kostar 49,50. Bilder från HM.

New Jewellery?

Skulle verkligen vilja uppdatera gareroben med lite nya smycken och jag har kollat ut dessa smycken. Tycker alltid att smycken som går i silver, guld och svart är snyggt,  så självklart valde jag ut några från den färgskalan. Vad tycker ni om dessa?A.
Asos  B. Forever21  C. Asos  D. Forever21  E. Nelly  F. Have2Have  G. Asos  H. Nelly  I. Asos
J.
Nelly