Körslaget

Har nyss kollat klart på det nya programet Körslaget, ett helt okej program. Skulle egentligen gilla det mer i fall låtarna var bättre arrade, så att inte alla sjunger samma text utan att men leker lite mer med låtarna. Detta kommer säkert att utvecklas mer framöver, det var ju ändå bara det första programmet.

De bästa körerna tyckte jag var Lottas och Agnes. De hördes att de hade jobbat mycket med stämmorna men också med harmoniken och att inte alla sjöng texten i olika stämmor som jag sa ovan. Även Brolle Jrs kör var bra. Ska bli kul att se hur det går.

När man sitter och kollar så blir man så sugen på att sjunga och längtar tillbaka till kören..snyft. Speciellt tiden med Vokalensemblen eller vårt andra namn Vokalare utan gränser. Vill ha det tillbaka.

Peace

-Tack Sophia, för anmärkningen att det är vokalare och inte vokaler 😀 men skulle jag vara en vokal så skulle jag nog vara E –

Irriterad!

När man väl har avslutat en sjukdomsperiod, så dyker nästa upp. Denna stavas Lombados – Rygginflamation…. stor suck!!!

Har nu varit borta från jobbet i 1 vecka. Gick dit i fredags men gick hem efter 40 min eftersom att jag hade så ont. Vilade några extra dagar och gick dit idag. Idag höll jag ut i lite över 2 timmar, jipppi!!! Känns jobbigt att behöva gå hem, även fast de är förstående på jobbet.

Men det är ju inte bara jobbet som störs av detta utan det vanliga livet också. Kan kan inte gå en längre bit, man kan bara sitta/stå/röra sig ett lite tag i sänder eftersom att man får och och jag kan inte träna. Jag saknar verkligen träningen eftersom att jag vill kunna träna nu men det kan jga inte, oerhört jobbigt:(

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på NAVY CIS

Peace

Lördag

Förra lördagen så hade vi hyrt Birstahov – SGK Jaktfalkens hall för att kunna träna med bättre redskap. När vi väl kom ner dit så var hallen låst…. suck. Hade blivit informerad av kansliet att SM-truppen skulle vara där oc det var bara att gå in. Fick då ringa till Krister, som var så snäll att han fixade dit några som låste upp, tack!!

Sedan tränade vi på i några timmar och de flesta gjorde faktiskt dubblar ner i grop…så kul:)


Kvällen fortsatte med middag hos Kristina och Tommy. Där det var underbar mat och underbara människor, som gjorde det till en lyckad kväll.

image55

Henke, jag och Kristina

image56

Kristina och Tommy

Efter den goda maten (Potatisgratäng och Entrecôte) och efterrätten (kladdkaka) så gick vi ut på Kajutan. Där vi var i  mindre än en timme eftersom att de stängde. Men vi han med en runda på dansgolvet och en drink innan.

Tack så mycket för en trevlig kväll🙂


Umeå..

Till helgen så blir det en tripp upp till Umeå för att gå kursen Tumbling Steg 1. Det blir jag och Linnea som ska åka och det ska verkligen bli kul att gå denna kursen efter det är så mycket grunderövningar som man går igenom. Vi tar bussen upp på Fredagen och tänkte gå ut på kvällen… någon som vet något bra ställe som man kan gå till????

Onsdagen.

Idag så hade vi besök på jobbet. En chef från Viasat och Micke och Johan från vårat kontor i Sthlm. Kul att de vill komma upp och kolla hur vi har det här i Norrland. Vi hade även en liten utbildning med Micke, som blev ännu mera "matnyttigt" till det projektet som vi jobbar med nu.

Efter jobbet kände jag att jag ville hitta på något. Så jag och Kristina tog en kaffe och pratade lite strunt. Vi gick sedan vidare hem till henne. Tillslut så hamnade vi på Bittens och skulle vänta på hennes fästman Tommy och hans kompis Henrik. Vi satt där till längt efter stängningsdags och hade hur kul som helst. Det blev en mycket lyckad och väldigt trevlig kväll, tack för det.

Peace

En fartfylld helg

Trodde att det skulle bli en lugn helg… eftersom att förra helgen blev väldigt intensiv, nere i Sthlm.

Men det blev det inte.

I Torsdags så bestämde jag och Liza att vi skulle gå på bio. Så det blev bio på fredgaskvällen efterjobbet, vi gick på premiären av Jumper. Med Hayden Christiansen och Samuel L Jackson i huvudrollerna.

Kan tilllägga att filmen var bra, en helt klart sevärd film med mycket bra och häftiga specialeffekter. Det var häftigt att de kunde transferera runt omkring i världen. Om jag skulle ha en magisk kraft så tror jag att det en sådan kraft som jag skulle vilja ha.


Efter jobbet på Lördagen, såvar vi några på jobbet som åkte ner till Timrå för att kolla på Timrå – Södertälje. Är i vanliga fall inget direkt fan av att kolla på Ishockey men det var kul att åka ner med några arbetskompisar och bara umgås. Och det är riktigt härligt att se hockey live, man dras liksom med i stämningen. Det är häligt.

Senare på kvällen så blev det Bowling med Liza och Jimmy. Tror att det var tredje gången som jag bowlar i hela mitt liv, så man är inte så bra men det funkar.  Jag spelade ganska ojämnt, men fick ändå in några Strikes under de umgångar vi spelade.  Men det är kul, även fast man inte är något proffs.


Söndagen bestod av jobb och även en del till att slappa och kolla på film, vilket var skönt.

Nu blir det läggdags:)

Peace

Lördagskväll.

Sitter nu och bloggar hemifrån Anna och Jonny. Har just kollat klart på Se upp för dårarna, som sändes på 4:an. Skönt att ta det lite lugnt efter ett par intensiva dagar.

Och väldigt trevligt med god mat och gott sällskap.

Återkommer senare med bilder på inköpen som blivit under de senaste dagarna, och även lite info. Nä nu blir det till att sova… alla verkar vara riktigt trötta.