Paris del II

Ja vi börjar väl då med vad vi hittade på på söndagen.

Vi strosade runt i Parc Monceau, kollade affärer, gick utefter Champs-Élysées, tog och fikade på Laduree, kollade in caféet Le Deux Moulins, åt på en mysig liten bistro, kollad på fina byggnader i Montmartre och kollade in van Goghs hus.
På måndagen blev det shopping på Lafayette och Printemps, roof top häng på Lafayette, Taco-middag och ett besök på en fransk bio.

På tisdagen åkte vi ut till Versailles och kollade på slottet, strosade runt i trädgården, utforskade Belleville, gick genom Oberkampf, kollade på Eiffeltornet från Trocadero, kollade utsikten från det stora tornet.

På onsdagen flög vi tillbaka till Sverige efter en härlig vecka!

Paris ❤️

Som jag har längtat efter Paris, den vackra och okuvliga franska skönhet. Äntligen har jag fått njutit av dess skönhet i 8 dagar och 7 nätter. 

Vad är det då som är så speciellt med Paris… skönheten, atmosfären, tempot… allt är speciellt! Tror att innerst inne i mig bor en liten Parisbo, som skickar ut lite extra lyckokänslor när jag är där!
Här kommer av allt vi hade för oss, mamma och jag.
På onsdagen flög vi flygplan, mamma och jag försökte oss på en selfie tillsammans… det gick sådär och vi gick på sightseeing i “vårt” område i Paris och hittade en så söt gata.

På torsdagen hängde vi i Marais, kollade på fina byggnader, shoppade på Merci, hängde i Place des Vosges, åt på Chez Toinette och vandrande upp till Sacre Coeur.

På fredagen gick vi förbi Notre Dame, vandrade över Ponts des Art, kollade på folk vid Louvren, vandrade till Le Palais Royal, åt Pizza på Pink Flamingo och vandrade nerför trappor i Montmartre.


Det första vi gjorde på lördagen var att ta oss till Montparnasse och kolla på kyrkogården, vi hängde i Le Jardin du Luxemburg, gick förbi Pantheon och kollade på Nappes grav i Invaliddomen.Resterande dagar tar vi en annan dag!

London

Om mindre än en vecka är jag i London. Fattar verkligen inte att det har gått så fort sedan jag och Linda bokade resan. Det känns som att det var så himla länge sedan och nu är vi snart där!!
 
Ska bli så skönt att komma iväg, även om det bara är över en weekend. Vad ska vi göra då? Ja vi göra allt det vi känner för, shoppa, strosa runt och försöka hitta en brudklänning till Linda. 
 
Nu är det verkligen nedräkning, på fredag smäller det!
 

San Fran

Oj vad härligt det skulle vara att vara tillbaka i San Fran. Gå genom ChinaTown, över Grant och vandra de lång backarna upp mot Nob Hill. Utforska gator, se på människor, smälta in… som om man verkligen levde där. Att staden var min, precis som den är deras. 
Det är skönt att få drömma sig tillbaka, en liten stund… som att man var där nu. Jag kommer tillbaka, var så säker. 

ROM

Tänkte lägga upp lite bilder från Rom.


På bilderna:
Santa Maria Maggiore, Colosseum, Konstantins båge, Palatinen, Forum Romanum, Cordonata (Michelangelos trappa), Campidoglio, Piazza della Rotonda, Pantheon, Piazza Navona, Fontana di Trevi, Vatikangloben, Peterskyrkan, Vy över Tibern, Vy från Trinitá dei Monti, Spanska trappan.