Vilken helg

Vilken helg det har varit.
 
Den började som vanligt, den dansades in till M83s Midnight City. Åhh vad jag älskar denna låt!
 
 
Sedan åkte jag och mötte upp mina kolleger för en AW, på stället där allt händer… Supper! Där käkade jag som vanligt Taco De Pescado. Mums! Så klart så blev det även några Mojitos.
 
 
Testade även deras Ceviche, mycket god men inte i samma klass som Tacon.
 
Efter en kul kväll ramlade jag hem vid 2-tiden.
 

Lördagen startades lugnt med en frukost på Xoko med Mariah och hennes kompis Zandra. Älskar att börja dagen med en frukost ute på stan.
 
Sedan mötte jag upp Linda och vi drog vidare till Anna för att snusa på denna fina tjej, min lilla guddotter. Endast tre veckor gammal.
 
 
Sedan skyndade jag mig hem för att hinna gör mig i ordning för Jonathan och Ylvas utflyttningsfest. Kan inte fatta att de ska flytta ifrån oss, känns konstigt. De hade slagit på stort och bjöd på tilltugg och hade drinkbord. Vi dansade nästan hela natten lång, i alla fall tills polisen kom… två gånger. Det var en så sjukt kul fest, längtar tills de har inflyttningsfest i nya lägenheten. Vid fyra gick jag hem till mig.
 
 
Här försöker vi få in så många som möjligt i köket. Vad är en fest utan en köksfest?
 

Söndagen innehöll städning och matlagning inför kvällens middagsbesök. Strax för 19 dök Jonathan, Ylva, Elaine och Felix upp. Det blev en lugn kväll men en massa skratt och historien från gårdagen. 
 
Sådana här helger vill jag ha mer av!
 

Leave a Reply