Valentine ❤️

Dagen började mycket bra med frukostdejt med Linda på Xoko. Frukost ute är lyxigt och väldigt trevligt, att sedan Xoko har bra frukost gör ju inte saken sämre.

Efter frukosten drog vi oss vidare mot Odenplan och alla antikvitetsaffär som finns där. Lustigt att det på Upplandsgatan finns en uppskö med second hand/antikvitetsaffärer. Man kan springa tvärs över gatan från en affär så har man en ny på andra sidan. Det påminner mig om en historia som min pappa alltid berättar om vi kommer in på något av ämnerna bröllop/skor/Biblioteksgatan. Han berättar alltid historien om när mamma skulle hitta ett par skor till deras bröllop. 

Av en händelse var Biblioteksgatan, år 1987, fylld med en massa olika skoaffärer. Pappa, som verkligen inte gillar att gå i butiker, satte sig ner på en bänk på Norrmalmstorg och såg hur mamma sprang in i en affär för att en stund senare komma ut, korsa gatan och gå in i nästa skoaffär och så här fortsatte det, hela Biblioteksgatan upp. När han har berättat klart brukar han alltid skaka lite på huvudet åt historien och i vissa fall även fnysa lite.
Efter lite kryssande bland antikviteter begav vi oss vidare till Söder.
Där vi efter fortsatt antikvitetsjakt tog oss till Marie Laveau för lite mat och spaning på folk. 

Kvällen spenderade jag hemma, med att göra hemmagjord gyros och kolla på Poirot. Summerat var det en mycket bra dag.

Leave a Reply