Det här med självporträtt

är inget som jag är speciellt bra på… eller för den delen gillar speciellt mycket.
 
Har aldrig varit en sådan person som tar mycket bilder på mig själv och jag har inte speciellt många bilder på mig själv. Vilket, kanske, gör mig till en unik del bland människorna i min ålder. I en tid då “selfies” regerar stort på de sociala medierna och har blivit, för vissa, det enda sättet att uttrycka sig på.
 
Jag är väldigt självkritisk de tillfällen jag tar kort, vilket kan vara en bidragande orsak till att jag inte tar så många självporträtt och ännu mindre lägger upp dessa. Jag tycker nästan alltid att det är någonting som är fel, som att min inte bild av hur det ser ut inte överensstämmer med hur det egentligen ser ut. 
Men så ibland… med rätt ljus, rätt miljö och rätt humör händer det plötsligt. Det blir magi!

Leave a Reply