Att hitta saker

I somras när jag var upp i Härnösand blev det några turer på loppisarna som ligger runt omkring.
Jag tycker att det finns en del människor som bara behöver snegla mot en loppis så hittar de något häftigt som är fint och passar in hemma riktigt bra. Jag är inte en sådan människa, jag tycker alltid att det är svårt att hitta de riktiga guldkornen. Och
även fast jag gillar loppis och att återanvända saker så har jag mycket lättare med saker som är nya och fina. För att förstå sig på det här med loppisar kanske man måste träna. Genom att gå på en massa loppisar och bara spejja efter saker. Såklart är deta mycket beroende på vad just den loppisen har för utbud. Men man borde ändå kunna träna upp sin förmåga på något sätt.
 
I alla fall, så blev det några besök på loppisar i somras. Och på en lyckades jag faktiskt hitta en sak som jag sökt efter. Jag var på jakt efter en stor glasflaska eller en damejean, i någon fin färg. Och jag lyckades hitta en fin glasflaska med smaragdgrönt glas som nu har fått en plats bredvid mitt nya skåp. Tycker att den passar riktigt bra där.
 
 
 

Leave a Reply