Tror att snön sänker grannarnas IQ

Nu på kvällen har det var ett jävla liv utanför vårt hus. Det började med att snöplogen körde fast och en traktor fick komma och trycka loss den och forsatte sedan sin rutt nerför våran gatan men på andra sidan och det kom sig då att grannarna mitt emot fick en del snö. Det tar inte många sekunder så kommer det ut  en person ur det ena huset och strax där efter en från det andra huset. De är verkligen asförbannade på att de fått snö på sin uppfart när plogen har kört. De börjar så smått att skotta och diskuterar med varandra om hur  dåligt de har kört.

När plogen har vänt och kommer tillbaka så den kan ta våran sida av gatan då ställer sig den ena person ivägen för plogen och börjar en diskution som håller på i cirka 10 minuter. Vad tror ni att den andra personen gör samtidigt…. ja det j***a dumhuvudet här snön ut i gatan.

Om man inte förstår att när plogen kör så kommer man att få snö att skotta och att när man väl skottar snön så kan man inte lägga den ute på gatan eller på grannens tomt, då ska man inte bo i villa.

Leave a Reply