Did you hear?…. I did see

Var idag på bio och såg Did you hear about the Morgans. En rolig komedi som handlar om ett riktigt New Yorker-par som har separerat sedan tre månader och av en händelse blir de vittne till ett mord. De blir satt under vittnesskydd och förflyttas till en liten stad på landet. De har det svårt att aklimatisera sig på landet och stöter på en del problem.

Huvudrollerna spelas av Sarah Jessica Parker och Hugh Grant och jag gillar dessa två tillsammans i filmen. Så den var klart sevärd.Och på onsdag har en annan film som jag vill se premiär. Jag gillar verkligen samarbetet mellan Tim Burton, Johnny Depp och Helena Bonham Carter. De filmer som de har samarbetat i har slagit ut väl och jag tror inte att Alice i underlandet blir ett undantag.


Jag älskar hur Burtan använder olika färger och former för att förvandla allt till en färgsprakande prakt och hur han leker med allt detta.

Leave a Reply