maskinen tog mitt kort … (egentligen pappas)

Jag och Linnea träffades för att plugga lite. Efter stan, bliblioteket och Rutiga Duken så skulle vi fara och handla men var tvungen att tanka först så vi åkte till den obemannade OKQ8 på höjden.

När jag skulle trycka in tankkortet så var det lite tögt… men jag tänkte att den snart kommer att ta kortet, vissa av maskinerna är ju lite tröga. Men helt plötsligt var hela kort inne och det stod fortfarande “För in ditt kort”.  Så jag förde in det lite mer men det stod samma sak. Helt plötsligt gick det inte att få tag på kortet….

Så jag testade med Visa kortet och när jag förde kortet lite uppåt (istället för neråt som tidigare) så tog den emot kortet. Suck.  Så vi tankade och åkte hem för att hämta en pincett för att försöka plocka ut kortet, men efter att ha försökt bra länge så hade vi fortfarande inte fått ut kortet.

Vi åkte då ner på den bemannade stationen och förklarade hur det låg till och de fick skicka ut en person för att fixa detta och vi stanna och fick kaffe och muffins, vilket var jätte trevligt. Efter ett BRA TAG så kom han tillbaka och med kortet. Och det visade sig att det fanns en liten ficka neråt som jag så klart prickade…
Men vi fick verkligen en bra service.

Och det blev ett äventyr även idag:)

Leave a Reply