The girl who played with fire

Igår var jag på en förhandsvisning av Flickan som lekte med elden. Länsförsäkringar hade en ordnat filmkväll för sina helkunder, så det blev jag och mamma som var och kollade på filmen.

Måste säga att jag tyckte att filmen var väldigt bra, trots vissa recentioner. Men man kan ju inte alltid lita på dem. Jag tycker oftast att filmerna är bättre än vad recensionerna säger.

Kul att få se lite mer av karaktärerna och hur de har utvecklats sedan vi såg dem sist och  får lite mer inblick i Lisbeth Salanders förflutna. Älskar verkligen filmer där man kan se och följa hur människorna förändras med tiden, en liten glimt av ett annat liv. Även då det bara är på film.

Filmens stora höjdpunkt var ändå Lisbeth Salander / Noomi Rapace, som spelar helt underbart och verkligen är Lisbeth ut i fingertopparna.
Så jäkla cool.

2 comments / Add your comment below

 1. Hei!
  Så koselig å høre fra deg – også så moro at du har blogg! (Selv om du kanskje ikke har vært skrekkelig ivrig :P) Jeg ELSKER å lese andres blogger, så du er herved en favoritt og kan komme til å bli sjekket flere ganger til dagen (jeg blir lett uttråkat :P)

  Grillfest til sommeren? Grillfest er jo det beste som finnes! Er forresten i Stockholm fra torsdag til søndag om du skulle droppe nedom. Ring +47 996 996 32 😉

  Klem fra Line

 2. Hej!
  Jag har just nu en "gissa bilden" tävling på min blogg. Om du svarar rätt har du chansen att vinna årets julklapp! Var med och svara rätt du med.

  Ps. Jag kommer att ha 4 tävlingar innan jul, så du har ännu större chans att vinna! Ds.

Leave a Reply