En trevlig helg i Ume.

Som jag sa i det tidigare inlägget så var det tumblingkurs i Umeå i hlegn.

Jag och Linnea tog bussen upp dit på fredags eftermiddagen. Vi bodde på Hotell Uman, vilket är ett helt underbart litet hotell med väldigt trevlig personal. Efter att ha ätit en god buffé på hotellet så ville vi gå ut och kolla runt lite på stan. Vi fick tips om kaffebar / bar som heter NEWS. Stället ägs av Årets Barista 2006, Costas. Vi satt där i den väldigt trevliga och mysiga atmosfär och drack massor med kaffe. Tog lite kort.

image44 Här är min moccacino med fin latteart.
image45Här är Linnea (fick med de fina målningarna som fanns på väggen)
image48 Här är ett kort på mig, inte det bästa….
image50 Lite senare blev det en macchiato också, med fin latteart.
image51 Tyckte att de hade ritat väldigt fint på disken, olika kunder:)

Vi satt där till efter midnatt innan vi drog oss tillbaak till hotellet, vi skulle ju ändå upp tidigt dagen efter. Hon som skulle hålla i kursen skulle hämta oss 8.


 Det blev en tidig morgon och när vi kom fram till Hörnefors där kursen skulle vara så var stod det innebandy sarg uppställd och inget var framplockat. Vi fick då börja med att sätta upp Tumblinggolvet… och på tre personer så var det inte det lättaste.

Dagen flöt på med teori och passningsövningar, men allt funkade bra.

Både jag och Linnea var nästan döda när vi kom tillbaka till hotellet. Vi tog det lugnt innan vi åt och gjorde oss i ordning för kvällen. Denna kvällen blev det en tur upp till klubben Corona, för att kolla upp hur studentlivet är i Umeå. Kan nog säga att detta var den största klubben som jag har sett hittills och det blev ganska fullt efter ett tag. Men vi hade en trevlig kväll och drog oss hemmåt vi 2, då ganska trötta.


Dagen efter så fortsatte vi med kursen och den avslutades med ett skrifligt prov som man klarade, och fick då en licence på Tumbling. När vi kom in till busstationen efter att kursen avslutas tidigare så bestämde vi oss för att ta en tidigare buss hem. Vi bestämde oss för att ta 16.05 istället för 20.40, vilket var skönt eftersom att man inte kom hem så sent.

Det  blev en väldigt kul helg i Ume.

Peace

Leave a Reply