Bedömningsreglemente

Har i flera dagar försökt att skriva ut Bedömningsreglementet, Svårighetstabellen och Tävlingsbestämmelserna för Riks, detta behöver jag till gymnastikkursen i Fristående som jag ska gå till helgen. Men våran skrivare här hemma lever sitt eget lilla liv och vill bara skriva ut när den känner för det. Ibland så skriver den ut hur fint som helst och ibland vägrar den och man ska inte tro att bara för att man startar om datorn och skrivaren så kommer det att fungera, nej nej…. Detta är oerhört jobbigt. Men efter en strid som har varat i 3 dagar så fick den ge sig och jag fick äntligen ut papperen.

Dessa tre ska vi ha läst igenom och känna till innan vi kommer till kursen och jag kände att det var skönt att kunna kolla igenom de några dagar innan jag åker, kommer ju inte att läsa speciellt mycket när jag väl är ner i STHLM.

Så på gympan idag så satte jag mig ner och gick igenom allt. Till min lättnad så kan jag största delen av dem redan, detta efter mitt arbete som jag gjorde i 3:an. Så jag känner mig väl förberedd… om det inte varit för ryggen som fortfarande inte vill fungera som vanligt. Men efter att jag pratat med kursledaren om att jag inte kan vara så aktiv så känns inte det som ett problem. Jag tänker göra mitt bästa och få med mig så mycket kunskap som möjligt.


Gymasterna var så duktiga på träningen idag. Även fast de var jätte trötta efter träningen ner i Birsta igår så gav de allt och allt slit de senaste veckorna har verkligen gett resultat. Alla har utvecklats väldigt mycke, detta är jätte kul att se som tränare… att allt jobb man lägger ner ger utdelning.

Leave a Reply