Lördag

I Lördags så hade Liza och jag bestämt oss för att träffas på stan för lite fika och shopping. Först blev det en lunch och sedan kollade vi runt lite grann på stan. Har sett en väldigt fin tröja från Filippa K som jag kollade på. Uträttade även lite andra ärendeen, kolla på lite kappor.

Sedan så blev det lite fika på Färgklatten. Där var det vernisage. Väldigt fina tavlor, konstnären har jobbat med svart,vitt, silver och rött. Väldigt effektfullt. Efter ett tag så kom Jimmy och Anna och slog sig ner hos oss. Efter ett tag så kom även Jonas och satte sig. Anna stack efter ett tag för hon skulle till jobbet. Sedan satt vi fyra och pratade om allt möjligt, det var jätte kul. Till slut så stängde dom och vi var tvungna att gå. Det blev en tur på Hemköp innan jag gick hem.


På kvällen så blev det en tur ner på BIttens. Jonas skulle jobba där, Jimmy skulle komma förbi och Liza som skulle på middag hos en kompis skulle kanske titta förbi. Så jag tänkte att jag också skulle titta förbi. När jag kom så var det bara jag som kommit. Tog mig en drink coh satte mig i baren och väntade. Träffade på lite folk under tiden, förutom de konstiga människorna som är där, Kim och Per var där och sedan så var nästan hela ES3 där.

Efter en timme kanske så kom Liza och hennes pojkvän Lars, sedan kom även Jimmy med en kompis. Vi fick tillslut ett bord så vi satte oss. Vi gick innan dom stängde och jag fick skjuts hem av Lars och Liza. Och gick och lade mig direkt.

Leave a Reply