Quiz

Ikväll efter maten så hämtade Liza upp mig och vi styrde kosan till Färgklatten, för att som vanligt vara med på quiz. Idag så blev det bara jag och Liza i vårat lag eftersom att Jimmy jobbade och Jocke skulle packa. 

De tre olika kategorierna var Gröna Lund, Kaffedrinkar och Ord som börjar med anti. I första kategorin så gick det sådär. På Kategorin Kaffedrinkar så gick det mycket bra och vi tog oss upp i ledningen (Anneli sa redan innan att hon trodde att vi skulle vara vassa på denna kategorin och att hon trodde att vi skulle gå upp i ledningen). 
Inför sista omgången så var det ganska pirrigt men vi tyckte båda att det gick väldigt bra. När hon skulle räkna upp vilka som kommit 1:a, 2:a och 3:a så visade det sig det fanns 2 st 2:or, suck…. det skulle bli en utslagningsfråga mellan det två lagen. De fick frågan "Hur många dagar är det tills min dotter Maja fyller 2år?" Det tog en bra tag för de båda lagen att svara men man fick tillslut ett lag som kom 2:a och ett som kom 3:a. Sedan var det ju bara 1:an kvar. Och det blev vårat lag…jippi!!:D
Detta bevisar ju en sak i alla fall, vi klarade oss väldigt med bara ett halvt lag. 

Leave a Reply