Härlig kväll

Var ikväll ner på Färgklatten och tog en kaffe…eller det blev två. Men gud så gott det var. Det var riktigt mysigt att sitta där och läsa en bok (Tretton vid bordet av Agatha Christie) i lugn och ro samtidigt som man dricker lite gott kaffe, kan det bli bättre. Måste säga att jag älskar gamla deckare, speciellt böckerna och filmerna om Christies belgiske detektiv Mr. Hercule Poirot, måste säga att Miss Marple också är bra men inte lika bra som Poirot. 

Det var lite folk när jag kom ner dit men sista delen av kväll en var jag själv där. Det är kul att det finns ett ställe i den här stan att gå till som har öppet på kvällen om man känner för lite fika eller om man bara vill komma ut och träffa folk.
När jag kom hem så väntade övningaskörningen, har varit lite off med med övningskorningen och körkortet, men det ska det bli andra bullar med. Det gick riktigt bra att övnigsköra, det känns inte lika jobbigt som det gjorde förut och DET är skönt. Hoppas att det blir övningskörning imorron också, men det blir i ödemarken…eftersom att vi åker till stugan (=ödemarken) över helgen. Nej nu blir det att lägga sig, mycket att göra imorgon.
Kram

Leave a Reply